Телешко в буркани

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Телешко в буркани2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
230 мин.
"Вместо да замразявате във фризера тази година пригответе телешко в буркани - хем практично, хем толкова вкусно"

Необходими Продукти

  • телешко месо
  • сол - 1 с.л. равна на 1 кг месо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото, добре го осолете и го оставете под наклон за 12-18 часа, за да се отцеди от кръвта.

След това хубаво се натъпква в бурканите и се затварят с здрави и стабилни капачки.

Ако варите младо телешко в буркани, варенето трае към 2 часа, а ако е по-старо телешко 2.5 - 3 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
54
46
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#187446
Потребител#187446
800 гр. Телешко месо
1 с.л сол
1 ч.л захар
Вари се минимум 5 часа
Така го правя аз
05.12.2017 16:16
3
Ивелина
Ивелина
По добре е да се запържи леко месото и варенето да е 3-4 часа.да не хвърляте после буркани.
30.11.2017 08:33
7
1