Начин на приготвяне
Сварете телешкото месо в тенджера под налягане за около 45 минути.
Запечете брашното във фурна, докато започне да променя цвета си, като го разбъркате.
Загрейте маслото. Прибавете брашното при непрекъснато бъркане. Налейте на тънка струя бялото вино. Добавете соев сос и овкусете със сол и черен пипер.
Сложете месото в тава за печене. Изсипете запръжката и добавете от бульона около 2 ч.ч.
Разбъркайте и запечете в загрята фурна за около 15 минути. Пет минути преди края на печенето добавете чери доматите.
Сварете почистените аспержи в подсолена вода за около 5-6 минути.
Сервирайте телешкото с аспержи, гарнирано с чери домати и полято със сос.
Телешкото в сос с аспержи и чери домати е много вкусно!