Начин на приготвяне
Извадете пълнежа (каймата) от обвивката на наденичките. Размесете я хубаво. Измийте и нарежете тиквичките на кръгчета с дебелина около 2 см.
Издълбайте вътрешността на колелцата от тиквичките.
Запълнете отворите с малка част от каймата. Разбийте яйцата в чиния и сипете брашното в друга чиния.
В брашното изсипете чесъна на прах, черния и червения пипер и сол на вкус. Разбъркайте хубаво.
Оваляйте всяко кръгче пълнена тиквичка в брашното с подправките, после потопете в разбитите яйца и изпържете до златисто в предварително загрятото олио за пържене.
Подредете пържените тиквички върху кухненска хартия да се отцедят от олиото и поръсете преди поднасяне с наситнен копър.
Панираните тиквички, пълнени с наденички са готови.
Рецептата е адаптирана от lussisworldofartcraft.blogspot