Салата с киноа и тиквички

Албена АсеноваАлбена Асенова
Мастър Шеф
688
763
2163
6
17/06/2018
"Здравословно кулинарно приключение, към което сте поканени да се присъедините "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 858
  • Преглеждания за месеца265
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киноата се сварява в подсолена вода в съотношение 1:2 или една чаша киноа:две вода. Вари се 15 минути похлупена и на слаб котлон.

След като се махне от котлона се оставя похлупена за още десет минути.

Тиквичките се нарязват на кубчета и се запържват в сгорещена мазнина.

В купата за салата се счукват скилидките чесън, слага се сварената киноа, изпържените тиквички и нарязаните на половинки чери домати. Салатата се овкусява със сол на вкус.

Копърът се нарязва на ситно и салатата се обърква. Поднася се охладена.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар