Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
При мен се изпече за 15-18 мин. Пекох до 20мин. и малко прегоря. Нямах прясно мляко и замених с течна сметана. Страхотен вкус.! БЛАГОДАРЯ!
13.01.2023 19:05
1
Анонимен
Анонимен
Маслото разтопено ли трябва да бъде или на стайна температура?
04.03.2022 11:13
Анонимен
Анонимен
Стана страхотен! Доста мек и пухкав. Стори ми се в началото, че сместта е доста по-рядка, отколкото трябва да бъде, но притесненията ми изчезнаха, щом видях резултата. Освен содата, добавих и едно пакетче бакплувер, за да бухне още повече. Благодаря за страхотната рецепта! :)
06.02.2022 20:13
1
Feith
Feith
Прекрасен и много вкусен сладкиш, направих го по рецептата, само замених бялото брашно с пълнозърнесто, бялата захар с кафява и добавих смлени ядки и червени боровинки. Получи се много добра комбинация, която гостите ми оцениха подобаващо :)
20.01.2020 12:35
3
1
Нели Савчева
Нели Савчева
Много сполучлива рецепта,но малко количество....не остана....
18.02.2019 11:43
3
Nadezhda Nencheva
Nadezhda Nencheva
Непременно ще я направя , но не трябва ли содата да се " изгаси " в киселото мляко или не е необходимо ?
20.06.2018 22:10
8
Anita
Anita
Чудничко ми се получи и на мен. Благодаря за рецептата :)
05.07.2016 08:24
5
Veselina Sarieva
Veselina Sarieva
Страхотен сладкиш!
06.05.2016 15:33
7
1
Тодорка Спасова
Тодорка Спасова
Чудесен сладкиш! Страхотна рецепта .
01.04.2016 10:56
2
2
Диана
Диана
Много лесен и вкусен сладкиш! Благодаря за чудесната рецепта!
11.01.2015 18:15
5
София
София
Сладкишът е много вкусен за първи път вкусвам толкова вкусен Шоколадов сладкиш.Приготвих го по рецептата и сложих малко орехи.Благодаря....
23.11.2014 20:27
7
3
Ивона
Ивона
Прекрасна рецепта!преди малко хапнахме и всички останаха много доволни.С добавка на орехи и нарязана ябълки отгоре става страхотен десерт :)
10.11.2013 19:49
7
3
Владислав
Владислав
Великолепна рецепта!Получи се страхотно като на снимката! Отлични отзиви от семейството!
20.10.2013 18:21
7
3
Маги
Маги
Страхотен сладкиш! Всички си облизаха пръстите. Аз го правих с шоколад за готвене, следващия път ще пробвам с млечен.
10.09.2013 12:25
6
5
Нели
Нели
Чудесно се получи! Аз добавих малко повече какао и пекох около 35-40 минути. Започна да мирише на готово и пробвах с клечка за зъби. Реших, че ако пека до 50 минути, ще изгори. Фурната ми е стара и пече бързо, но новите пекат малко по-бавно.
05.08.2013 15:40
7
7