Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
А какво се случва с чесъна?
08.01.2022 09:47
1
1
Покажи всички подкоментари
Sunny Petkova
Sunny Petkova
А може ли да не се пукат, а направо да се сложат сурови?
23.07.2019 18:04
1
Tolqtabmw Bavaria
Tolqtabmw Bavaria
Стават божествени аз ги правя от години
24.12.2016 14:49
6
1
Галя Генова
Галя Генова
Здравейте! Не стават ли малко меки рибките,като се накисват в горещата марината?
27.08.2016 14:34
11
2
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Понеже в рецептата не пише нищо за чесъна,аз го добавих между чушките,на ситно.
18.01.2016 18:22
23
9
нАТАЛИЯ
нАТАЛИЯ
Аз ги обелвам, редя ги в бурканчета и между тях слагам счукан чесън и магданоз, хубаво притискам, супена лъжица захар и сол и оцет. Запечатвам с олио. Нито варя маринатата нито, кисна пиперките. Затварям с капачка и държа в хладилник.Защото от 2 кг пиперки се пълнят 5 бурканчета от сладко или 3 бурканчета от лютеница големи.
02.10.2013 16:42
24
10
1
Покажи всички подкоментари