Тази рецепта коментираха

Анонимен
Татяна Петрова
Татяна Петрова
Спазих рецептата, стана изключително сочен и вкусен. Разпределих сместа в две тавички и стана по-тънък, изпече се много добре.
11.12.2023 19:44
Т.Василева
Т.Василева
Много се хареса у дома. Благодаря!
24.05.2022 19:16
мими
мими
Страхотен е
15.05.2015 16:21
джейда
джейда
Ами стафидите къде са бе хора
15.01.2014 19:21
7
1
Готвач
Готвач
Габриела , брашното се слага докато не стане на формички :)
24.12.2013 12:33
2
dufa
dufa
И моят стана кафяв, явно снимката в сайта е на друг кекс. С канела няма как да е светъл. Добавих ванилия. Наистина трябва да се пече на около 150 С, на 170 малко изгоря коричката. И не бухва много.. Но си облизахме пръстите!
18.02.2013 14:52
1
лола
лола
Канелата ми беше в повече, кекса ми стана кафяв, но иначе беше много вкусен!
30.12.2012 12:56
даниела
даниела
супер рецепта,аз сложих и ягоди
18.12.2012 16:41
Алекс
Алекс
Страхотен кекс! :) Вкъщи всички го харесахме. И аз сложих 1ч.ч. брашно.
22.11.2012 15:07
1
калия
калия
и аз се чудех как с толкова малко брашно става, но стана - важно е да се пече на слаба фурна. Успех! А и повечко брашно да сложиш, пак ще се получи
06.04.2012 09:24
1
Габриела
Габриела
Да попитам къде остават яйцата, и как само 1/2 брашно за толкова много продукти?
06.04.2012 09:11
1
Кристина
Кристина
Много сполучлива рецепта.
18.12.2011 09:18