Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Безспорно мога да потвърдя, а и в коментарите вече е споменато, че ориза му е много. Може би 3/4ч.ч ще му бъде достатъчно.
22.03.2023 14:48
Анонимен
Анонимен
Ориза е много,по-добре сложете кафена чаша.
14.01.2023 13:10
1
Анонимен
Анонимен
Нищо не разбрах от вашата рецепта!!+
05.10.2022 19:23
2
2
1
Покажи всички подкоментари
Граф Сам
Граф Сам
Другарю Готвач Бегейски, защо не вземеш да понаучиш Чужди езици, като предлагаш на хорицата чужди рецепти а, за да не ги заблуждаваш ??? Мляко на турски е СЮТ, а не е СУТ. Така че, е СЮТЛЯШ (sütlyaş), а не е сутляш !!! “ü“ е Ю, “ya“ е Я, а “ş“ е Ш.
21.06.2022 21:33
3
3
2
Покажи всички подкоментари
Потребител#222953
Потребител#222953
Много вкусно,рецептата е супер!
28.02.2020 18:49
ангелова
ангелова
Сложете по малко ориз, рецептата е добра, но ориза е много.
15.03.2019 16:27
3
Ivanova
Ivanova
Фантастичен
25.11.2018 14:23
Елена
Елена
Изключително вкусно! Благодаря за прекрасната рецепта!
05.05.2018 14:24
9
3
Потребител#188960
Потребител#188960
Чудесен десерт, много е вкусен
07.04.2017 12:40
8
1
1
Покажи всички подкоментари
Калинов
Калинов
Изглежда уникално вкусно и десерт който никога не съм опитвал но задължително ще се пробва рецептата.
24.01.2017 20:08
5
5
Потребител#177364
Потребител#177364
Направих го и много се хареса на всички
22.09.2016 15:37
12
2
цветослава киркова
цветослава киркова
Страхотен десерт, подходящ и за лятото :)
03.07.2016 08:07
6
3
marcheva14
marcheva14
Много обичам този турски десерт. Приготвям го, но с ориз Арборио за да стане по плътен крема.
Чудесни снимки и много добре приготвен.!! Браво!! Гласувам.
Само добавям един съвет, когато се изсипва в глинените купички или някакви такива подобни , за да не се спукат от горещата смес се поставя по една студена лъжичка и върху нея се излива горещия крем.
02.07.2016 23:58
22
4
Албена Асенова
Албена Асенова
Никога не съм приготвяла или опитвала.Мислех си,че има и някакъв сироп с който се полива десерта,но явно бъркам рецептата.
09.06.2016 14:26
6
4
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Напомня ми на оризов пудинг,аз прибавяме и малко задушени ябълки,страхотна рецепта. За жалост обаче в къщи само аз съм фен на такива десерти и почти не ги приготвям.
09.06.2016 12:44
10
6