Тази рецепта коментираха

Анонимен
Vesi Blackitty
Vesi Blackitty
Ако се изрежат формички от тестото, при печене ще запазят ли формата си?
18.01.2019 23:05
1
Покажи всички подкоментари
Росица Петрова
Росица Петрова
Страхотни хрупкави бисквити. Мога да препоръчам само да се редят на голямо разстояние една от друга, за да се избегне слепване.
17.07.2018 11:30
Ангелина
Ангелина
Много благодаря за страхотната рецепта - бисквитките станаха невероятни.
17.01.2014 21:53
1
Пролетка
Пролетка
Неможе ли сусамовия тахан да се замени с нещо друго
23.03.2013 20:46
1
Михаела
Михаела
Здравейте, рецептата е много точна! :) Тези бисквити са просто невероятно вкусни! Приготвих ги с голямо желание!:) Грешката ми беше,че направих много големи топчета и ги сплесках да добият формата на бисквита. Трябваше да направя по-малки топченца,защото се надуха доста. Но и така са адски вкусни! Препоръчвам тази рецепта...при това ГОРЕЩО!:)
23.03.2013 16:23
1
краси
краси
Изключително вкусни - наподобяват меденки, ореховки или нещо подобно, но вкусът от сусамовият тахан е невероятен и несравним. Могат да се сляпят 2х2 с мармалад или сладко по избор. На следващият ден омекват и съхранявани в кутия могат да останат за по-дълго време.
22.01.2013 14:40
1
хари
хари
според мен трябва да престоят повече време във фризер, тъй като тестото е доста лепкаво
18.01.2013 07:16
1