Джолан чорба

08/06/2009
Чарли
отЧарлиНовак
"Чорба, която сгрява и засища!"
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо43 380
  • Преглеждания за месеца165
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Джоланът се измива добре и се залива със студена вода, в тенджера. Водата трябва да е 1 - 2 пръста над месото. Слага се на котлона да ври и се припенва от време на време.

След като бульонът стане прозрачен, се добавят нарязаните на едро зеленчуци и подправките.

Вари се, докато месото започне да се къса - около 2 ч.подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Madlena Kapandzhieva
Madlena Kapandzhieva
05.08.2011 14:35
Така приготвената супа се застройва с една кофичка сметана. Сервира се със ситно нарязан магданоз, поръсен от горе.
2
0
zaro
zaro
28.12.2010 15:54
Готвя го в момента, но мисля, че рецептата наподобава телешко варено, с лека промяна в подправките. Позволих си да добавя 3 зърна бахар.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв