Начин на приготвяне
Измиваме добре джолана. Аз използвах преден без кожа. Поставяме го в студена вода в тенджера под налягане заедно с нарязаната на едро глава лук, пет шест зърна черен пипер и две листчета дафинов лист.
Преди да затворим капака на тенджерата е хубаво да изчакаме водата да заври и да махнем образувалата се пяна.
След като се свари джолана прецеждаме бульона и го връщаме на котлона. Джолана го обезкостяваме и нарязваме месото на дребно, след което го връщаме при бульона. Прибавяме и измития ориз.
След като оризът се свари застройваме супата с прясно мляко и яйце. Прибавяме и счукания на паста чесън.
За завършек запържваме две супени лъжици олио с червен пипер и прибавяме към супата. Сервираме с лют червен пипер или лютивка.