Македонска наденица

23/10/2013
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
Приготвяне60 мин.
Готвене15 мин.
Общо75 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 910
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг1,3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 3 кг
  • праз - 7 - 8 стръка
  • мас - 1/2 ч.ч. мас
  • червени чушки - 4 - 5 люти
  • сол - 50 - 60 г
  • черен пипер - 10 - 12 г
  • свински черва - тънки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте праза и го запържете в маста. Добавете ситно нарязаните люти чушки, накълцано ситно свинско месо, сол и черен пипер.

Добре омесете сместа и я оставете да престои 1 нощ. След това напълнете в червата, превивайте ги през 20 см. Оставете надениците да изсъхнат на студено и проветриво място.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 1
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар