Мариновани пилешки крилца

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497544k
Мариновани пилешки крилца1 / 4
26/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Ще почакате да се мариноват 1 денонощие, но после ще видите, че чакането си е струвало"

Необходими Продукти

  • пилешки крилца - 1 кг
  • олио - за пържене
  • За маринатата
  • пилешки бульон - 1 кубче
  • соев сос - 3 - 4 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • чубрица - 1 ч.л.
  • мед - 1 ч.л.
  • олио - 2 с.л.
  • кетчуп - 1 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крилцата се разделят на две, измиват се и се слагат в дълбок съд. Всички продукти за маринатата се смесват и се заливат крилцата, така че да се покрият.

Оставят се да престоят поне едно денонощие. Отцеждат се, подсушават се и се пържат в горещо олио до златист цвят. Сервират се докато са топли с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: