Гъбена супа

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6301k3k
Гъбена супа
Снимка: Анонимен
1 / 4
20/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
4 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
39 мин.
Порции
5
"Най-важното при приготвянето на гъбена супа е да внимавате какви гъби ползвате, останалото са подробности!"

Необходими Продукти

  • бульон - 1, 2 л, зеленчуков
  • хляб - 140 г
  • лук - 1/2 глава, на ситно
  • магданоз - 3 стръка, на ситно
  • зехтин - 2 с.л.
  • чесън - 1 скилидка, пресована
  • индийско орехче - 1 щипка
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • гъби - 650 г едри
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуковият бульон се оставя да заври. Хлябът се накисва в студена вода.

Лукът и чесънът се запържват, добавят се гъбите и магданозът. Хлябът се изстисква добре от водата и се прибавя към гъбите.

Добавя се зеленчуковият бульон и и индийското орехче. Оставя се да заври за 15-20 мин., след което гъбената супа се пасира леко по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: