Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Телешко месо с кускус и кашкавал

Телешко месо с кускус и кашкавал

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Телешко месо с кускус и кашкавал1 / 2
25/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • телешко месо - 400 г
  • кашкавал - 100 г
  • кускус - 200 г
  • масло - 40 г
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете месото и го смелете. Оставете го да престои на хладно. Междувременно сварете кускуса.

Оформете смляното месото във вид на кебапчета, които се нареждат в намазана с масло тава.

Върху тях се изсипва свареният кускус.

Ястието се запича в умерена фурна, поръсва се с магданоз и кашкавал и се допича до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: