Руло от яйца с кайма

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k2k5
01/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Добрите идеи не бива да бъдат оставяни да събират прах в шкафа, те трябва а се споделят на драго сърце"

Необходими Продукти

  • яйца - 7 бр.
  • майонеза - 200 г
  • кашкавал - 300 г
  • кайма - 600 г
  • лук - 1 глава
  • сол
  • кимион
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме яйцата с майонезата. Добавяме настъргания кашкавал и разбъркваме добре.

Сместа запичаме във фурна, предварително загрята на 190 градуса. Оставяме да изстини и омесваме каймата с подправките и едно яйце.

Изсипваме сместа върху блата и завиваме на руло. Печем в загрята фурна на 190 градуса до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Те тия яйца няма ли да прегорят- един път да се изпекат за блат, после и с каймата да се допичат?
13.07.2016 14:52