Начин на приготвяне
Каймата се измесва с останалите продукти и кашкавала, нарязан на кубчета. Както за кюфтета я оставяме да поеме ароматите за час в хладилника.
След това я оформяме и слагаме в тавичка, намазана с олио, мажем рулото от кайма отгоре също с олио. Печем на 190 градуса до готовност, моето руло се разпука и в цепнатината сложих пръчица кашкавал.
В еър фрайъра направих картофки, които сложих, без да обработвам предварително с мазнина. Станаха много добре, сложих им сол и олио първа преса след приготвянето им. Другото е редена салатка.
Вкусно руло. Малко по-тъмно стои, така е с телешката кайма. Но е ароматно и вкусно.
Руло от телешка кайма е винаги добра идея за обяд или вечеря.