Паниран кашкавал в кори за баница

17/03/2016
Натали Тиховаот Натали ТиховаЧирак 1x
"Много оригинален и лесен прочит на любимия ни кашкавал пане - този път паниран в кори за баница"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
49 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо300 008
  • Преглеждания за месеца9199
  • Преглеждания за седмицата440
  • Коментирана11 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена49

Необходими Съставки

  • кашкавал - 12 бр. еднакви парчета
  • яйца - 2 - 3 бр.
  • кори за баница
  • олио

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Увиваме хубаво всяко едно парче кашкавал в кора за баница, овалваме в яйце и пържим в сгорещено олио.

Аз сервирах със зелена салата с риба тон.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 11
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

ani.soprani
ani.soprani
07.01.2017 21:35
Стана, лесно, бързо и без разтичане на кашкавал навред!
Утре ще пробвам с леберкез, а после пък с бяло саламурено сиренце...
Благодаря за идеята!
1
0
Veska
Veska
07.08.2016 18:28
И аз съм ги правила тези панирани кашкавалчета.
6
0
Христилияна Личева
Интересна рецепта. Ще ги направя още днес.
7
3

Виж всички коментари или напиши такъв