Паниран кашкавал в кори за баница

17/03/2016
Натали Тихова
отНатали ТиховаЧирак1342311
"Много оригинален и лесен прочит на любимия ни кашкавал пане - този път паниран в кори за баница"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
124 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо567 394
  • Преглеждания за месеца4081
  • Преглеждания за седмицата883
  • Коментирана13 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена124

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Увиваме хубаво всяко едно парче кашкавал в кора за баница, овалваме в яйце и пържим в сгорещено олио.

Аз сервирах със зелена салата с риба тон.подобни рецепти тук

5 24
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Снежа Е.
Снежа Е.
07.11.2017 11:09
Супер идея за тези, които се притесняват от разтичане на кашкавала. И аз приготвих рецептата и съм много доволна!
4
1
Никифор Майданов
Спестява време, като не замразявам кашкавала преди и с малко шунка става като бюрек. Страхотно!
7
1
ani.soprani
ani.soprani
07.01.2017 21:35
Стана, лесно, бързо и без разтичане на кашкавал навред!
Утре ще пробвам с леберкез, а после пък с бяло саламурено сиренце...
Благодаря за идеята!
8
0

Виж всички коментари или напиши такъв