Селска пиперница

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Селска пиперница
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
14/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Ще си оближете пръстите!"

Необходими Продукти

  • чушки - 15 бр. печени и белени (червени)
  • лук - 2 глави
  • домати - 2 буркана
  • олио - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме почистения лук на филии, а чушките режем на кубчета.

Запържваме в дълбок тиган лука, докато започне на порозовява. Прибавяме чушките и пържим, като бъркаме.

Изсипваме доматите и ги намачкваме в тигана. Посоляваме и поръсваме с черен пипер.

Прехвърляме в тавичка и печем във фурната около 30 минути. По желание може да сготвим ястието като добавим и люта чушка за пикантност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Стан Ой
Стан Ой
3-4 черни маслини в добавка и става бомба манджата
14.04.2016 18:23