Свински ребърца на фурна

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
3532k9812k2
04/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
2 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
37 мин.
Порции
4
"Не знаем за вас, но ние вече загряваме фурната, защото нямаме търпение"

Необходими Продукти

  • свински ребра - около 1.5 кг
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - сладък
  • червен пипер лют
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребрата се овкусяват цели, без да се нарязват на порции. С ръце втриваме в ребърцата олио, сол, чубрица, червен пипер, черен пипер и малко от лютия червен пипер.

Слагаме ги в подходяща тавичка и печем в загрята на 180 градуса фурна за около 25 минути. След това увеличаваме на 200-220 за още 10 минути или до готовност.

След като са готови, ги изваждаме в чиния и с лъжица загребваме от получилия се бульон и го изсипваме върху тях. Поднасяме с подходяща гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Венцеслав Вълканов
Венцеслав Вълканов
Много крехки и сочни се получават по тази рецепта.
05.12.2021 22:43
3
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Супер! Като видя ребърца и започвам да се облизвам.
04.05.2016 12:58
2
1
Покажи всички подкоментари