Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пилешки филенца на тиган

Пилешки филенца на тиган

Пилешки филенца на тиган
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
27/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1
"Лесно и бързо - пилешки филенца на тиган"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 1 бр.
  • лимони - 1 бр.
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • червен пипер
  • олио - 2 с.л.
  • риган
  • бяло вино - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на парчета и поръсваме със сок от лимон, сол, черен и червен пипер и риган. Загрява се олио в тигана.

Месото се изпича, като се обръща от всички страни. Сипва се бялото вино и се оставя докато се изпари.

Може да се консумира със салата или за мезе към ледена бира. Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: