Картофено ветрило

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
1304931517041
Картофено ветрило
Снимка: Румяна милчева
1 / 3
06/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
75 мин.
Порции
5
"Дълго мислихме, но за по-вкусен начин за приготвяне на картофки не се сещаме"

Необходими Продукти

  • картофи - 10 пресни
  • масло - 100 г
  • бекон - 200 г
  • кашкавал - 150 г
  • чушки - 1 червена
  • гъби - 3 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • универсална подправка - пикантина
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо сварете морковите до полуготовност. Картофите се нарязват на филийки, но не до края.

Нарежете на тънки парчета бекона, чушките, гъбите, морковите и кашкавала и ги редите между отделните резени на всеки картоф, като слагате от всичките продукти.

Накрая поливаме с масло и пикантината и слагаме в фурната на 180 градуса до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
56
42
30
20
10
Дай твоята оценка: