Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Свински кебап с моркови

Свински кебап с моркови

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5045k2k3k5
Свински кебап с моркови
Снимка: Мина Димитрова
1 / 2
24/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2-3
"Сочен кебап за любителите на месцето - ще хапнете и ще повторите"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 600 г
  • моркови - 6 бр.
  • гъби - 250 г
  • зелен пипер - 5 бр.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • дафинов лист
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на парчета и се поставя в дълбок съд да се запържи. Щом се запържи от всички страни, се прибавят нарязаните на ивици гъби и се оставят на огъня, докато се запържат до златисто.

След това се налива 1-2 чаши вода и се оставя под капак на тих огън, за да се свари месото.

Добавят се две листа дафинов лист.

Пиперките и морковите се почистват и нарязват на жулиени. Когато почти е извряла водата, се добавят морковите, пиперът и бялото вино.

Подправя се с подправките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: