Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Печено пиле с кашкавал

Печено пиле с кашкавал

ReniReni
Новак
36121137
Печено пиле с кашкавал1 / 2
26/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
6-8
"Вкусотия в чиния, лапайте - няма да съжалявате"

Необходими Продукти

  • пиле - 1 брой
  • кашкавал - 500 г
  • масло - 125 г
  • бяло вино - 1ч.ч
  • индийско орехче - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолявате и натрупате вътрешността на пилето с черен пипер.Намазвате обилно с маслото и печете в умерена фурна.

Разтопявате кашкавала с виното, поръсвате с черен пипер и индийско орехче.Нарязвате опеченото пиле на порции.

Редите парчетата тава, заливате ги с разтопения кашкавал и запичате до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: