Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнен Хляб»Пълнен Хляб с Кашкавал и Шунка

Пълнен Хляб с Кашкавал и Шунка

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
1k12k3k8k12
Пълнен Хляб с Кашкавал и Шунка1 / 2
30/06/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • хляб - 1 бр.
  • чесън - 3 скилидки
  • краве масло - 75 г
  • сол
  • кашкавал - 150 г
  • шунка - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В хляба се правят разрези по дължина и ширина като решетка.

С помощта на пръсти се разширяват прорезите. Скилидките чесън се счукват, слага се предварително разтопеното краве масло.

Кашкавалът се настъргва, шунката, нарязва на дребно. Във всеки прорез се слага по малко сол, от кравето масло, малко шунка и по малко кашкавал.

Хлябът се увива във фолио и се ляга да се пече във фурната на 200 градуса за около 15-20 мин.

След това фолиото се развива и хлябът се допича още малко.

Сервира се топъл.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: