Тази рецепта коментираха

Анонимен
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Аз я приготвям с крем Оле, а не с пудинг. Този крем е по-пухкав и крайният резултат ми харесва повече.
05.04.2016 21:03
Деси Маринова
Деси Маринова
И аз се спирам на бисквити Житен дар.С бисквити Закуска, също се получава
08.01.2016 22:59
ивето
ивето
аз винаги съм ползвала тези бисквити за тортата според мен са по подходящи от житен дар и по вкусни а с крема може да се импровизира много иначе е супер рецептата
11.03.2014 18:15
Roni
Roni
Аз използвам два вида бисквити Житен дар, обикновени и с какао и с нишесте ванилия става чудесно, отгоре настърган шоколад.
28.01.2014 16:50
1
1
Стаси
Стаси
Ех, тези бисквитени торти. Много обичам и първоначално следвах рецепти. След това започнах да взимам определен вид бисквити - на Житен дар някакви обикновени, някакво кремче (следвам неговите инструкции за направа) и от тук насетне каквото имам в шкафа или съм купила - според вида на крема. Трябва само малко въображение и винаги става хубаво :)
А това с шоколада в крема или портокаловите корички е много добра идея, не се бях сетила. Благодаря :)
03.11.2013 21:57
1
Ваня
Ваня
Даниела, захар се добавя при разтварянето на пудингите според описанието на производителя, няма нужда от повече.
Аз добавям парченца шоколад във ваниловия пудинг докато е още на котлона,ако я правя с шоколадов пудинг - отгоре наръсвам кокосови стърготини, пак става много вкусно.
20.08.2013 12:01
даниела
даниела
а захар няма ли?
27.07.2013 17:30
1
мима димитрова
мима димитрова
Наистина добра рецепта. Аз обаче не ползвам отдавна тези бисквити - малко са безвкусни и дебели. Слагам по-тънки - те дори не се нуждаят от топване в течност. Освен това и обикновеното нишесте върши работа. В готовия крем, свален от огъня, добавям шепа счукани орехи и малки парченца портокалова коричка. Не е кой знае какво, но променят много вкуса и аромата. А при варенето на крема може да се добави 1 чаена лъжичка масло или маргарин - като изстива сладкишът, не се напуква най-горният слой.
12.02.2013 09:01
2
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Скоро ядох такава торта и имам 2 забележки/ съвета. Пудинга е по-добре да се изсипе като поизстине, защото като е горещ и течен, пада на дъното и не остава между бисквитите. Другото е, че е добре да се топнат бисквитите в мляко, пак за да не е суха тортата. Но буквално да се топнат за секунда, защото "Закуска"-та поемат много бързо и се разкашкват. Може и да се използват тъмен и светъл цвят пудинг или различни цветове, но по-малко количесво да се направи и да се редуват в/у бисквитите- ще стане по-цветно. Иначе рецептата наистина е много бърза и лесна- перфектна за начинаещи :)
11.02.2013 17:09