Тази рецепта коментираха

Анонимен
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Аз задушавам картофите,нарязани на тънки кръгчета с лука,нарязан на полумесеци в малка и дълбока тенджерка на много слаб огън под капак в олио ,около сантиметър на дъното на тенджерката.От време на време разбърквам сместа.Добавям сол .В яйцата също малко сол и смесвам със задушената до готовност, картофено-лучена смес.Тогава я изсипвам в загрят тефлонов тиган,намазнен с малко олио.Сместа се запича на отново слаб огън от двете и страни.Обръщам я на чиния с почти или равна повърхост,с диаметъра на тигана.След като е запечена и от другата и страна се сервира .Става бавно,но си струва труда и чакането.Да ви е вкусно !
03.09.2012 01:03
3
Наталия
Наталия
Не се обръща в "голяма чиния" защото е неудобно, има си специално измислени "вуелта-тортияс" но ако липсва такова може и с капак от тенджера, да е максимално плосък. Черен пипер изобщо не е нужен, а доматите са само по желание, тя си е вкусна и без тях. По желание може заедно с картофите да си запържите и зелена ситно нарязана чушка, става много вкусна.
02.09.2012 16:39
2