Тази рецепта коментираха

Анонимен
ивана
ивана
Рецептата е прекрасна! Благодаря!
13.02.2018 09:57
Деница
Деница
Рецептата е уникална. Аз леко я промених - сложих само 125 гр крема сирене и добавих 200гр краве сирене - получи се страхотно.
23.06.2013 17:02
1
1
мариана
мариана
Какъв грамаж са бисквитите? Благодаря предварително!
31.05.2013 21:51
emilia
emilia
Не разбирам как може да има такава неблагодарност ?!
Някой си е направил труда да напише рецепта, за да може на друг някой ( който или не знае или в момента се чуди) да му бъде от полза. Защо такива груби нападки, момичета? Утъпкват или притискат :), извинете, но нали сте разбрали смисъла, що за дребнавост.....
Колкото до глупостта за печенето, глупост е, когато пишеш без да си запознат ( чийзкейк се прави с печене или без печене, има различни рецепти). Пускам линк от блога на една от най- големите кулинарки, с цялото ми уважение, възхищение и благодарност към нея!( може и на нея да и пуснете някой хаплив коментар). Благодаря и на Мари14 за това, че е споделила с нас!
31.05.2013 16:32
8
Валя
Валя
класически - пече се - такава глупост не бях чувала
31.05.2013 14:46
7
1
Полина
Полина
Г-це/Г-жо Валя, информирайте се преди да коментирате. Чийзкейкът идва от Гърция, в последствие става най-известен в Северна Америка. Да не кажа всички, но почти всички американски рецепти на чийзкейк са с печене.

Благодаря за рецептата! Лесна, вкусна и добре обяснена!
23.06.2014 18:36
4