Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Най-вкусни са, докато са още топли от фурната. Иначе пак са вкусни, но като изтинат стават малко по-твърди. Ако искаш да останат по-меки сложи повече масло като ги печеш или пък ги напръскай с вода и ги покрий с кърпа, аз така направих с тези, които правих с обикновено брашно. Тези специално съм ги правила на работното място и на следващия ден бяха леко по-твърди, но пак са много вкусни. Препоръчвам да ги хапвате обаче докато са топли- тогава са най-вкусни
01.12.2018 13:08
1
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Днес моите тинейджъри ще приготвят тази рецепта с пълнозърнесто брашно. Въпросът ми е - след като изстинат остават ли пухкави и меки за консумация на следващия ден? Лесна и бърза рецепта, подходяща за безглутенов режим (но с домашно мляко). Благодаря и поздрави!
01.12.2018 13:02