Благодаря ви за рецептата, мисля, че съотношението между подправките е много добро. Обаче вече 2:15 мин във фурната и още го чакам да се свари. Май добавих повече вода и ако не се изпари и не стане на яхния ще е като измит. Чакам още 30мин, ако не се редуцира водата ще добавя брашно да го сгъстя.
14.02.2024 18:18
Потребител#307745
Стана мозък
08.10.2023 17:48
Анонимен
Само 5 лъжици олио?
23.08.2023 22:28
1
Анонимен
Колко вода се слага вече в гювеча !
20.04.2023 15:11
3
1
Rositsa Ivanova
Догоре, все пак бобът трябва да се свари
11.05.2023 16:22
Анонимен
След като се намали температурата на 180 градуса колко време още се пече?
13.12.2022 13:19
5
1
1
Rositsa Ivanova
До 3 часа печете - зависи от боба. Може и авторката на рецептата да поясни при желание
11.05.2023 16:24
Вивиан Василева
Много вкусен боб се получи ! Благодаря за рецептата !
21.08.2020 11:23
4
2
Потребител#178366
Спазих напълно рецептата, добре е описана и боба стана изключително мек и приятен на вкус. Бих сложил малко повече джоден, иначе много балансиран вкус се получи.
05.12.2019 01:06
6
1
Eli Kapitanova
От години го варя в гювече но го слагам вечер към 11 часа на най слабата фурна и до сутринта става на мозък.
11.10.2019 21:25
13
4
Анонимен
Да, но става въпрос за фурните от бай Тошово време които нямат термостат за наглася е на t° ?
22.03.2023 16:14
2
Анонимен
На 1 отгоре и на 1 отдолу !
22.03.2023 16:11
Анонимен
Какво значи на най слабата фурна?
18.09.2022 05:33
Анонимен
Благодаря Ви, за информацията! Точно това ме интересуваше.
22.12.2021 10:36
Геновева
Много вкусен става боба в глинен съд.
10.01.2019 11:15
13
Aylin Riza
Калоферче от къде можем да намерим?
09.01.2019 21:20
41
6
1
Анонимен
На пазара в Люлин и на Женския продават разсад, пресен и сушен.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани