Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Мезе, гарнитура, основно, кой ще подмине тази пикантна ароматна вкусотия?! Марчелка, имам въпрос. Много обичаме печени картофки на фурна, но никога не съм пекла батати. Тяхната текстура (като сорт) с по-вече нишесте ли е или не? Стават ли хрупкави във фурната? Изглеждат ми греховно апетитни. Поздрави!
07.12.2018 11:02
1
marcheva14
marcheva14
Съни, здравей! Много приятни хрупкави солети се получават, но задължително им трябва нишесте, както съм отбелязала, то допринася да се извлече водата им окончателно и се получават точно като солетки. Лежиш си на дивана ,гледаш телевизия и хрупаш картофени солетки. Поздрав!
07.12.2018 12:21
2