Мезе, гарнитура, основно, кой ще подмине тази пикантна ароматна вкусотия?! Марчелка, имам въпрос. Много обичаме печени картофки на фурна, но никога не съм пекла батати. Тяхната текстура (като сорт) с по-вече нишесте ли е или не? Стават ли хрупкави във фурната? Изглеждат ми греховно апетитни. Поздрави!
07.12.2018 11:02
1
marcheva14
Съни, здравей! Много приятни хрупкави солети се получават, но задължително им трябва нишесте, както съм отбелязала, то допринася да се извлече водата им окончателно и се получават точно като солетки. Лежиш си на дивана ,гледаш телевизия и хрупаш картофени солетки. Поздрав!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани