Тази рецепта коментираха

Анонимен
Баш Майстора
Баш Майстора
Много добра рецепта по-скоро е сходна до турския сутляш само че в гръцкия вариант няма печене на водна баня до получаване на кафява коричка общо взето балканската кухня е много сходна
15.01.2023 16:59
4
1
Ilka Dimitrova
Ilka Dimitrova
Това ризогало а не ТОЗИ РИЗОГАЛО. Това си е мляко с ориз и гърците го приготвят по същия начин като нас. Няма нужда от яйца и нишестетаа ориза си отделя достатъчно нишесте . Българи сме не заменяйте българския с чуждици ...дори не можете да ги формулирате правилно.Може да се добави лимонена или портокалова кора ако не ви харесват ванилията и канелата
13.01.2019 13:33
27
4
1
Покажи всички подкоментари
жана стоицова
жана стоицова
ЗДРАВЕЙТЕ,ТЪЙ КАТО ЖИВЕЯ В ГЪРЦИЯ И ГО ПРАВЯ МНОГО ЧЕСТО,МОГА ДА ВИ ПОСЪВЕТВАМ ВЪВ ВОДАТА СЕ КЪДЕТО ВРИ ОРИЗА ДА СЛОЖИТЕ ПОРТОКАЛОВИ КОРИ,И ЗА СГЪСТЯВАНЕ РАЗМИВАТЕ КОРН ФЛАУР/НИШЕСТЕ -ЧИСТО/И ДОКАТО ВРИ МАЛКО НАСТЪРГАН НА СИТНО ПОРТОКАЛ,ТОВА Е ЧИСТО РИЗОГАЛО,БЛАГОДАРЯ
30.12.2018 20:36
18
5
1
Покажи всички подкоментари