Аз направих рулото стана уникално ще кача и снимки
08.01.2022 17:19
Вики
Страхотен сладкиш-стана много вкусен
10.07.2015 16:06
1
нони
не схващам как се редят бисквитите
01.07.2015 10:10
8
1
Наталина
Ето по-подробно:
29.01.2016 18:06
19
3
Зиния
Момичета,моля Ви не пишете обидни коментари за рецептата.Това,че Вие не сте успели да направите кекса както е написано.
05.07.2014 19:00
2
3
Дани
"Покривчето на Нат". Някои хора се вземат прекалено насериозно. На Нат да й кажа, че туй покривче моята майка го правеше когато бях дете. Има няма 35 години. После го правех и аз, вярно не с извара или крема, но то сега модите са натам, та затова. На времето се използваха предимно пудра захар, краве масло, какао и прясно мляко. Благодаря на Жени за това, че ми припомни тази рецепта, но ако я направя ще бъде стария вариант.
07.09.2013 09:39
6
6
1
Наталина
Ами Вие сама си отговорихте, че не става въпрос за същата рецепта - говорим за съвсем друг вкус.
29.01.2016 17:53
5
krasi
Може ли само по-точно обяснение как се приготвя шоколада с който се намазва рулото накрая?
07.09.2013 01:47
2
1
Жени
Здравейте! За шоколада го разтопявам на водна баня и слагам малко маргарин или олио за лъскавост.За да получа по-голямо количество понякога прибавям малко какао и пр. мляко/сметана/ към шоколада - да е средно гъста каша. Но на тези рула е само със шоколад.
08.07.2014 11:55
гюл
какво крем сирене(името)колко грама 66271
08.08.2013 14:52
1
Жени
Здравейте! Обикновенно сирене крема! Ако искате можете да си изберете по-ваш вкус. Грамажа е написан в рецептата - 125 гр.
08.07.2014 11:06
Валентина
Жени, благодаря за прекрасната рецепта! И аз съм я правила през годините и се радвам, че си я припомних и добавих в "любими".
Не се изнервяй от злобните коментари. Вечно недоволни винаги ще се намерят :) Важното е, че много повече хора ще ти благодарят, макар и наум!
01.08.2013 12:03
4
1
valq
Десерта е страхотен, правя го от две години, ако се използват бисквити Закуска, може да са 4 реда, аз използвам от тези на Победа и се получават повече, но важното е всеки ред да е от по 3 бисквити за да се получи триъгълника накрая. Иначе крема от крем сиренето става страхотно, не знам защо се оплакват някои, може да са попаднали на солено, аз взимам от Кауфланд, най-обикновено.
28.07.2013 23:13
3
1
Цвети
Рулото не е ли от 3 реда ? И искам да питам цялата рецепта ли е за 2 рула ?? :))
05.07.2013 19:45
1
1
Жени
Здравейте! На два реда шахматно наредени кафяви и бели бисквити. Да за две рула е рецептата.
08.07.2014 11:36
Павлинка Георгиева
Това руло го правя повече от двадесет години и цялото ми семейство го харесва.Използвала съм даже мармалад или конфитюр между бисквитите.Варианта,който е даден също го правя,но не със крема сирене,а със творог(сладка извара с аромат на ванилия),който го купувам от руските магазини"Берьозка",а те ги има вече във всички по-големи градове.Много е вкусно и излиза много по евтино от трите опаковки крема сирене.Опитайте и ще се уверите!
05.07.2013 18:42
2
1
1
Monika Ivanova
никога не съм виждала такава извара..чувала съм някъде споменато името, но изобщо не знаех какво е
06.05.2016 09:41
Ника
Ей,тъкмо се зарадвах на хубавата рецепта и отново злобата опорочава всичко!Дали е покрива на Наталия или не знам си още как я наричате,но точно за такъв вид рецепти дори и самата Наталия едва ли трябва да претендира за авторски права...Майка ми ни я правеше същото руло го правеше и майка ми още в началото на 90те едва ли тя го е взаимствала от въпросната Наталия.Хайде,засрамете се,че сте като някакви квачки
ако и в живота сте такива сигурно е,че нямате приятели.Благодаря на Жени7,че ме върна в детството с тази рецепта :)
05.07.2013 16:58
3
2
1
Наталина
Не става въпрос за реденето, а за крема. И Наталина претендира за авторски права, защото точно този крем си го е измислила сама.Майка ви е правила руло с маргарин - бля. Не може и да става въпрос за същият вкус.
29.01.2016 17:35
1
2
Снежана
Правя го отдавна и много е добро. Леко е и внуците го харесват и хапват с удоволствие
05.07.2013 16:47
Сиси
Права нещо подобно още от дете, но като прочетох тук за това крема сирене ми стана странно малко. Аз мога да споделя как я правя аз... 3 реда бисквити от тези на Закуска (добре попиват), които бисквити се потапят в прясно мляко. На всеки ред мажа със сметана или си права пълнеж от масло, пудра захар и някакъв оцветител евентуално. И така със всеки ред... На средната колконка и аз слагам банан, като поливам леко с шоколад.После повдигам двата реда крайни бисквити, така че да заприлича на покривче и накрая поливам целия покрив* с шоколад... Наколко часа в хладилника и става невероятно.... Забележка: прасното мляко е със захар. Пробвайте и тази рецепта убедена съм че ще Ви допадне:) Успех
05.07.2013 14:56
Евгения
НИКЪДЕ НЕ СЪМ ПИСАЛА, ЧЕ ТОВА Е МОЯ РЕЦЕПТА! ВИДЯЛАСЪМ Я, ХАРЕСАЛА МИ Е И СЪМ Я НАПРАВИЛА!СНИМАЛА СЪМ Я И СЪМ Я ПРЕДЛОЖИЛА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОЙТО НЕ СА Я ВИДЯЛИ ПО ДРУГИТЕ САЙТОВЕ. КАЙ ОТ ВАС ИМА АВТОРСКА РЕЦЕПТА, ЧЕ СЕ ГОВОРИ ЗА КРАЖБА? А ЩО СЕ ОТНАСЯ, ЧЕ НЕ СЛАДКА ПРИ МЕН НЯМА ТОЗИ ПРОБЛЕМ!
24.06.2013 19:52
3
1
1
Наталина
Не знам защо "крещите", но с това няма да станете по-убедителна.Да, рецептата като съставки е напълно авторска - видях и я опитах в Чехия, където живея, но направена с извара и тъй като не обичам сурова извара, я замених с тукашният вариант на крема сирене и прибавих намазването с Нутела. За съжаление, Вашето представяне на тази рецепта е плачевно, както и снимката.
29.01.2016 17:49
1
2
Венера
Въобще не стана сладко с това крема сирене...ужасен вкус имаше!!!! Съжалявам, че си загубих времето..не стига, че добавях захар 5 пъти...може би с извара, щеше да е по-добре- тя поне е безвкусна..
23.06.2013 23:35
1
Крас...Ива...
Тъкмо се възмущавах, че е открадната рецептата, и не е обяснена даже както трябва, но вече сте се усетили.
Покривът е страхотен, браво на Наталина!
28.05.2013 16:55
2
2
natalyna
Не се изобразява целият линк, може би защото е в конкурентен сайт, но сайта е "Гответе с мен", а рецептата е в моята тема.
17.05.2013 11:04
2
1
даниела
рецептата е като на Наталина-"Покривчето на Нат"
17.05.2013 10:45
2
1
marcheva14
Не мога да разбера, как да го направя на триъгълник. От руло да излезне триъгълник...нещо не схващам.
Не се изнервяй от злобните коментари. Вечно недоволни винаги ще се намерят :) Важното е, че много повече хора ще ти благодарят, макар и наум!
ако и в живота сте такива сигурно е,че нямате приятели.Благодаря на Жени7,че ме върна в детството с тази рецепта :)
Покривът е страхотен, браво на Наталина!