Аз бих сложила белтъка в тестото,а жълтъка да остане за намазване.
10.08.2016 18:51
Ковачева
Перфектно, но къде е брашното?
02.10.2013 18:22
9
Соня Векилева
ИЗВИНЯВАИ НЕ ГО ВИДЯХ
06.08.2013 23:46
1
2
Соня Векилева
къде е това сирене
06.08.2013 23:42
svetlana
пробва ла сам ги много са хубави
06.08.2013 10:53
вивиан
не е лошо да се каже и сиренето кога се поставя
28.07.2013 13:59
Мими
Това една много ама много неточна рецепта.Без брашно ха ха и с сода,това да не е бабина питка.Имаше коментар че едва ли не трябва всеки трябва да знае колко брашно ще поеме.
06.07.2013 01:12
таня
Мисля че сте забравили да прибавите брашно към рецептата иначе няма как да се разточи тесто но някой може и да се пробва
26.05.2013 14:47
2
Фани
Като подсказване на идея за закуска не е лошо , но поне намажете с мазнина разточеното тесто , което за да може да се разточи , трябва да "почине" поне 15мин.Пък и за намазването на охлювчетата са достатъчни 2ч.л. от жълтъка , разреден с малко водичка , а останалата част от яйцето да се замеси в тестото . Пак икономично , но и по-вкусно . Освен това намазаният жълтък няма да прегори , а може да послужи и като основа за поръсване на охлювчетата със сусам , макови , слънчогледови семена или каквото ви хрумне . Просто експериментирайте! А на тия , които представят рецептите , препоръчвам да ги оглеждат добре преди публикуването им , защото има много млади хора , които нямат необходимия опит и рецепти като тая , звучат като подигравка за тях .
25.05.2013 23:50
1
мери
глупаци сте вие щом се замесва тесто естествено че трябва брашно колкото поеме се слага до необходимата твърдост на тестото
24.05.2013 18:16
Firefly
Забелязвам някаква тенденция тук да се публикуват неточни рецепти. Ако може това да се поправи, ще е супер.
Иначе "Охлювчетата" изглеждат апетитно, заслужава си да се пробват :)))
22.05.2013 16:51
Деси
Омръзна ми от глупаци и неграмотни!Каква е тази рецепта без брашно ?
Иначе "Охлювчетата" изглеждат апетитно, заслужава си да се пробват :)))