Начин на приготвяне
Замесва се тестото без сирене и яйцата.
Разточва се правоъгълна кора, поръсва се с натрошеното сирене и навиваме на руло.
От него се режат парчета - охлювчетата.
Охлювчетата се намазват с разбитото яйце и по малко масло в средата, поръсват се със сусам и се изпичат до готовност.
Коментари
Иначе "Охлювчетата" изглеждат апетитно, заслужава си да се пробват :)))
Това е рецепта, рецептите са затова за да се пишат точно и правилно, а не са загадки или логически задачи!
Не може да слагаш брашно колкото поеме, защото може да поеме много, може да поеме и малко в зависимост от твърдостта на тестото!
Така че, като се постват (публикуват) рецепти НЕКА ДА СА РЕЦЕПТИ.