най-вкусните домашни целувки, а видеото е незаменим помощник
28.03.2023 07:45
Йозлям Кадирова
Ако не се сгъстява при непрекъснато и продължително бъркане - поставете купата със сместа върхудруг съд с гореща вода (водна баня) и ще се получи. Много пъти съм правила така и става бързо.
18.08.2018 16:49
Йорданка Тасева
някой знае ли колко време се бърка с миксера, вече бъркам от 10 мин но чак такава гъста пяна не се получава
09.02.2016 10:45
2
Musa ahmed
Ako slojite i malko stepshe ot gore stavat prelrstni
08.02.2015 12:22
1
Донка Педашенко
А ако нямам емайлиран съд не мога ли в пладтмасова купа да бъркам сместта?
16.09.2014 11:37
9
1
1
Радомира Михайлова
колкото и добре да е измит един пласмасов съд той все още ще съдържа мазнина от предишно ползване. Ако нямате емайлиран то стъклен или дори в тенджера. Не трябва да има и никакви остатъци от жълтък при белтъците поради същата причина...просто пречът на процеса и нама как да получите желания крем.
16.03.2016 19:03
3
1
G.Ivanova
Невероятен вкус,както от едно време!Чудна и лесна рецепта без нищо излишно в нея.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани