Страхотни кюфтета от елда. След като ги направите, ги оваляйте в бадемово или оризово брашно, стават още по-вкусни.
28.03.2023 13:54
Monika Ivanova
Така и не се наканих да сготвя с елда, но на кюфтенца май ще я опитам.
16.05.2016 18:27
1
8
Нели Желязкова
Аз добавих в рецептата леко бланширани моркови, нарязани на кубчета. Придават много свежест в кюфтенцето
03.04.2016 12:34
3
5
Нели Желязкова
Стават много вкусни. страхотен аромат
03.04.2016 12:33
1
14
Кирилка Илчева
Много вкусни кюфтета. Аз вместо 2 яйца слагам 1 и е достатъчно. И понеже сме на безглутенова диета вместо галета овалвам в оризово брашно. Поднасям със зелена салата или салата от домати и краставици.
09.12.2015 14:02
4
Бочко
Благодаря.
09.08.2015 13:21
maria
сложих малко индийско орехче и кимион и ги изпекох и станаха просто страхотни
01.12.2013 14:09
8
Дани
Ако ги оваляте с нишесте и после в галета стават по-хрупкави
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани