

Потребител#321164
Колко пъти оставате тестото да втаса ?
29.09.2024 19:31
1
2

Анонимен
Първият път втасва тестото, вторият път втасва оформената питка.
01.01.2025 15:12
1

Rositsa Ivanova
веднъж според рецепта, но може да оставите според мен и преди печене на готовата погача
28.11.2024 18:40
1

Анонимен
Благодаря за рецептата, обрах овациите на всичките ми гости, направих двойна доза и стана прекрасна!
20.04.2025 18:27

Анонимен
Направих я и погачата стана великолепна. Но при мен отиде повечко от 600 гр брашно!?!
06.12.2024 21:21
3

Petya
Винаги правя тази памук погача и винаги е топ! Всички я харесват! Благодаря за рецептата?
18.09.2024 16:59
1

Анонимен
Направих я! Уникално вкусна! Благодаря за рецептата!
15.05.2024 18:26
2
1

Анонимен
Не разбрах как се усукват 8-те сряза. Може ли някой да качи снимка?
05.05.2024 06:45
3

Анонимен
Супер вкусно ?
24.03.2024 16:17
3

Анонимен
Направих я
26.12.2023 11:54
1

Анонимен
Страхотна питка. Правя я за трети път. Всеки път резултатът е отличен. Който я опита не може да си хапне само едно парче. Вярно, бързо свършва!
25.12.2023 02:00
1
1

Анонимен
Става много малка питка с този грамаж . Като за 2 - ма човека .
10.09.2023 17:03
4
2
1

Анонимен
Ами ,смятайте всичко по 2.
03.07.2024 18:35

Пламена Тодорова
Страхотна! Благодарим за рецептата!
26.12.2022 00:40
2

Анонимен
В тава с какъв диаметър я печете
24.11.2022 17:33
6
1
1

Анонимен
Пека я в тава 30 см
02.01.2025 22:31

Анонимен
Половин пакет от 125г или 250 гр???????
26.10.2022 01:35
7
2

Анонимен
Колко е 1/2 пак. масло
10.07.2021 16:22
5
3
2

Анонимен
Понякога смесвам масло и олио
02.01.2025 22:42

Анонимен
Половината на 125 гр
06.12.2024 21:23
1

Анонимен
Колко е половин пакетче масло
10.07.2021 16:18
3
1