Тази рецепта коментираха

Анонимен
Марин
Марин
Спанакът стана лесно и бързо. И по заповед на шефката (жената) ми прибавих настърган домат.
03.09.2023 14:04
3
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Класика!
12.03.2023 20:16
Georgievaiv
Georgievaiv
Много е вкусен!
19.03.2020 09:21
1
Ivalina Ivanova
Ivalina Ivanova
Аз съм голям привърженик на спанака и всички зеленолистни като цяло. А когато зготвя така със ориз става божествено. Винаги към ястието добавяме и малко сирене.
12.03.2019 10:06
5
5
К К
К К
Често приготвям вкъщи! Любимо ни е вкъщи!
15.05.2016 01:51
7
2
Галя
Галя
700-800 г спанак, 1 чаена чаша ориз, 1 глава лук или една връзка пресен, джоджен, 1 чаена лужичка червен пипер. Запържвате нарязаният лук и спанак в 5-6 супени лъжици олио. Добавяте ориза и продължавате да запържвате докато оризът поеме отделилата се вода от спанака. Добавяте джоджена, червения пипер и сол. Слагате 2 чаени чаши вода. Разбърквате и повече не бъркате. Варите 10-тина минути и изключвате електрическия котлон. Оставяте под капак докато се поеме всичката вода.
18.06.2013 19:29
48
4
emilia
emilia
Около 800гр. спанак, добре измит,се нарязва на едро, запържва се в 2 лъжици олио,като се бърка да не залепне, добавя се 1 чаена чаша ориз,измит, сол на вкус.Вари се около 15 мин.до сваряване на ориза на бавен огън.Няма нужда от нищо друго.Яде се с кисело мляко!
14.04.2013 22:59
30
7