Аз се чудя дали не трябва да се сложи малко вода или бульон на дъното на съда. Струва ми се странно така да се пекат.
07.04.2022 08:13
1
Милен
Рецептата е хубава, но времето за готвене и градусите не си съответстват. Препоръчвам да се готви с 1 час повече след като се засилят градусите защото картофите не омекват.
Другото, което ще направя, когат готвят същата рецепта е да сложа пържолите най-долу и върху тех картифуте или може би по средата (между картофите). Когато пържолите са най-горе те изсъхват и не са сочни и крехки.
Другото, което ще направя, когат готвят същата рецепта е да сложа пържолите най-долу и върху тех картифуте или може би по средата (между картофите). Когато пържолите са най-горе те изсъхват и не са сочни и крехки.