Хайванчо, разбрах, че писането на отзиви не е от силните ти страни. Коментарът ми беше по повод правописните правила на българския език, които трябва да се спазват, дори и при писане на рецепти. Изречения от рода на "Оставаме да почине около 1 час и печем палачинките в леко намазнен тиган от двете страни", придават и на най-вкусните указания за приготвяне на ястия, леко горчив привкус.
18.11.2013 10:08
19
8
2
Аз
Текстът вече е коригиран...
07.02.2016 14:26
3
бетър вържън
Еми не знам за българските правило, но не пише това, което ти си написал. Пише оставаме да почине около 1 час и печем палачинките от двете страни в леко намазнен тиган.
07.03.2014 23:25
4
3
Айвън
палачинките се пекат от двете страни в намазнен тиган, а не намазнен от двете страни тиган! Ох, "Аз" дано да си разбрал-в противен случай много ще ми е мъчно за теб!!!!!!!!!!!
17.11.2013 21:55
9
6
Аз
Ха!..."печем палачинките в леко намазнен тиган от двете страни"...Въх, що да мажа тигана и отдолу?
17.11.2013 19:32
8
4
cmanolova
Досега при липса на прясно мляко съм правила палачинките с вода, но стават малко жилави. С газирана станаха разкошни - меки и въздушни. Излязоха 24 бройки, но тиганът ми не е стандартният за палачинки, а малко по-голям. Сега похапваме палачинките с шоколад. Вкусотия!!!
09.11.2013 17:10
6
Павчица Стоянов
По тъп коментар от на Нина не бях чел.
09.11.2013 10:38
emily hadzhieva
да бе стават само 10 броики но са супер !!!!!
09.10.2013 20:18
Ирена
До Нина: 1 литър се съкращава като 1 л, а 1 лъжица се съкращава като 1 л. и в зависимост от вместимостта ѝ се изписва като 1 с.л., 1 ч.л. или 1 к.л., което означава 1 супена лъжица, 1 кафена лъжичка или 1 чаена лъжичка.
03.10.2013 10:25
5
Деница
Получиха се много добре. Вкусни и лесни за приготвяне. Първоначално ми се видя прекалено много 1 л сода, но толкова е нужно. Ако ви се вижда рядко, може да се добави още брашно и обратно, ако пък е гъсто - да се доразреди със сода.
29.09.2013 13:54
4
1
Ани
Газираната вода е 1литър.Аз лично разделям продуктите дадени тук на две.Получават се около 15палачинки.
28.09.2013 09:25
2
Ваня
Палачинките с газирана вода стават хубави,но аз лично предпочитам тези с кисело мляко и сода.Ако не се оцели количеството на брашното не стават хубави.Първия път не се получиха добре.
27.09.2013 21:44
4
Нина
Какво ще рече газирана вода 1л- 1 литър ли една лъжица ли, пишете ги малко по-разбираемо тия неща.
27.09.2013 16:13
4
12
rosinkaa
стават страхотни палачинки.:)
21.09.2013 19:19
Елица
от газаираната вода се получават дупчиците
21.09.2013 13:34
Добринка Неделчева
Много добре изглеждат, но имам едно въпросче, слага ли се някакъв набухвател? Как се получават тези дупчици без мая или сода?
21.09.2013 10:39
1
Нели
В отговор на Ивелина: к.л. е кафяна лъжичка.
01.09.2013 14:36
1
Ивелина
Много съм зле .. какво е к.л ?
01.09.2013 09:43
Илияна Апостолова
Сместа става течна, така че се използва черпак. Сипва се един черпак в нагорещен тиган за палачинки или какъвто имаш и внимателно, но и бързичко (започва да стяга от топлината)с накланяне и въртеливи движения разпределяш сместа в самия тиган. Като започне да става на малки дупчици, обръщаш с помощта на дървена шпатула (за да не се надраска тигана) и опичаш и от другата страна, като времето за печене от втората страна е по-кратко. Аз лично слагам олио в сместа, а не в тигана. Успех :)
27.08.2013 14:24
2
Татяна
извинете нова съм в купнята само на 19 г. съм... искам да попитам от тази смес която се прави се разделя с лъжица примерно и се редят в тигана за печене или как точно... предполагам то се подразбира но тъй като съм нова ме извинете за глупавия въпрос.
27.08.2013 13:06
1
Дани
на газовия котлон и с тефлоновия тиган, без почти никаква мазнина...само за дъното няколко капки..стават много бързо, разкош...
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани