Преди ги правих с прясно мляко, но от както прочетох тази рецепта го замених с газирана вода и стават разкош, а за печенето нали там е удоволствието от самата работа. Ние няма да ги продаваме за да бързаме правим ги за собствено удоволствие.
16.08.2013 18:31
1
DESISLAVA
ЗА ДА ПРАВИШ ПАЛАЧИНКИ ТРЯБВА ДА ТИ ХАРЕСВА АЗ ГИ ПЪРЖА НА 2 ТИГАНА И СТАВАТ БЪРЗО
16.08.2013 14:21
1
Мими
Олио не се слага в сместа за палачинки!Всички останали продукти се слагат.Палачинки могат да се правят и без прясно мляко.
16.08.2013 14:19
Тони
Не се ли слага прясно мляко? Иначе мисля да я пробвам още утре за закуска. :)
02.08.2013 23:21
Ани
Аз правя палачинки точно по тази рецепта,но с половин доза.Стават крехки,топят се в устата.Излизат точно около 20палачинки,пърженето на които ми отнема около 40мин,не повече....Какви 2часа,какви пет лева..
02.08.2013 13:06
Zax
...и за да скъсите времето за приготвяне просто си купете още един тиган и ...пържете на 2 котлона ;)
02.08.2013 10:47
Драка
Ивански,жена ти може да ги прави и за 5 часа,но това не се отнася за всички.20 палачинки са точно 30 минути.Или се научи да ги правиш сам или смени жената... :D
02.08.2013 06:56
1
Иван
А и 20 палачинки се правят за почти 2 часа...не за 30 мин. Не виждам смисъл да се дават рецепти за такова количество. Със същият успех можем да опечем малко прасенце, за вечеря за двама... ще сложим по 2 пържолки от което.
01.08.2013 20:46
1
Иван
Заменете, захарта с пакетче ванилова захар на ѝоткер...и олиото с 50 гр. масло... и вижте резултата :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани