Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Мнооого оригинално! Да крадеш чужди снимки и рецепти и да се наричаш мастър шеф ?, рецептата и снимките са на Цветомира Пенкова!
17.03.2022 08:48
2
Анонимен
Анонимен
Преди време аз съм правила тези домашни бонбони и скоро ги видях в интернет ,същите мои снимки с моята рецепта,ноо ...под друго име ?
Че и Мастър шеф се беше писала госпожата ?


Много гадно ми стана като видях ?


Ето рецептата моя и снимките ?❤️

Направих тези вкусни бонбони по молба на приятелка за Коледното тържество на дъщеря и в училище ???

Рецептата :
300 гр. тахан халва
150 гр. краве масло
2 пакета чаени бисквити "Роден край"
1 цял шоколад
Шепа стафиди
1/2 ч. ч. счукани орехи
Получих 70 броя готови бонбони ??
Кокосови стърготини за овалване
В случая са цветни кокосови стърготини, които закупих от "Кауфланд" ?
Показала съм на снимките как изглеждат, сигурно ще могат да се намерят и в други супермаркети ?

Разбих халвата и маслото с миксер в купа.
Бисквитите смлях с блендер и добавих при сместа с халвата. Обърках хубаво да стане еднородна смес. Аз направих това с ръце, по - добре се омесва ??
Сложих счуканите орехи, стафидите, и накълцаният на дребно шоколад.
Отново обърках хубаво. От така полученото "тесто" оформих бонбоните. Всеки може да си ги направи с форма каквато желае.
В няколко купички сипах различните по цвят кокосови стърготини. Всеки бонбон овалваме със стърготини. Не е задължително да са цветни, разбира се ?
Може да се използват и смлени орехи за целта, също и шоколадови пръчици.
Готовите бонбони слагаме в хладилник да стегнат.
17.03.2022 08:19
1
Дони Ники
Дони Ники
Много красиви бонбони,но авторът на тези красоти е Цветомира Пенкова,отличен кулинар и творец....жалко,че друг набеден кулинар обира аплодисментите!!!!
17.03.2022 07:26
2
Анонимен
Анонимен
Нито рецептата е Ваша, нито снимките. Ако ще плагиатство, поне имайте честта да дадете кредит на човека, който е създал тази красота, защото със сигурност тези бонбони на снимката не са правени от вас.
16.03.2022 22:10
3
Анонимен
Анонимен
Много непочтено от Ваша страна.Рецептата може да сте я видяли някъде,но дори и снимките не са Ваши!Поне посочете първоизточника!
16.03.2022 21:56
4