Тази рецепта коментираха

Анонимен
Диана
Диана
Вкусна рецепта, но няколко коментара от мен, които да имате предвид:

При така зададените съставки и количества, тестото става много твърдо и се приготвя трудно дори с робот. Трябва да го разточите, за да го сложите в тавичката за печене и ако нямате много опит, ще Ви трябва доста време, за да го докарате в нужната форма. Аз го разточих върху кухненска хартия, след което го сложих в тавата направо с хартията. Намокряйте или намазнявайте леко точилката, защото иначе залепва.

При така зададените количества захар десертът става много сладък, така че ако не обичате твърде сладко, намалете количеството захар за блатовете и крема наполовина. Не намалявайте захарта за глазурата, защото ще стане много рядка.
02.06.2024 14:13
1
1
Анонимен
Анонимен
Благодаря Ви! Исках да я опитам, но по вашите препоръки разбирам, че не е толкова лесна колкото е написано! Благодаря Ви отново! Лек ден!?
17.06.2024 17:36