Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Интересна идея и много добре обяснена рецепта! От това си личи авторството и иноваторството! Предпочитам да чета дълго и с интерес и да разбирам същтността на написаното, отколкото многото "точни " и "кратки " рецепти, които са "сухи ",скучни и в повечето случай несполучливи, защото все едно са написани от роботи!
02.04.2017 13:00
мариана
мариана
за една бисквитена торта толкова обяснения...
20.12.2013 13:59
5
роксана
роксана
Браво за труда да напишете така подробно рецептата-все едно бях до вас в кухнята ви.:)Ще я пробвам непременно.
22.11.2013 18:51
4
Светла Атанасова
Светла Атанасова
Няма как да не стане добре с тези съставки :) Идеята е страхотна, мерси :)
16.11.2013 08:24
2
1
Покажи всички подкоментари
Fløres
Fløres
Браво за рецептата, много е вкусна и много добре обяснена до най-малката подробност.И ако обичате не се смейте така грозно, а вземайте пример и проявете уважение.Точно на този сайт има толкова много неизползваеми рецепти точно заради необяснени рецепти и пропуснати продукти.Не е никак смешно, дори напротив сайта го преглеждат и много начинаещи девойки, които имат желание да приготвят нещо вкусно.Още веднъж големи благодарности за вкусната торта за отделеното време да я публикувате и за положените усилия.Браво!!!
09.11.2013 16:22
6
emilia
emilia
Най- важното е нещата да се правят с желание и ентусиазъм :)))
09.11.2013 15:18
Мери
Мери
благодаря за разбирането. За шантавото обяснение не се обиждам. Ха, даже се засмях. Просто се опитах да бъда по-изчерпателна, е не звучи като в духа на рецептите, малко в свободен текст. Съжалявам ако не ви е по вкуса.
05.10.2013 22:36
6
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Ха-ха Просто това явно е нов потребител и сега тепърва навлиза в материята. Просто е по-подробна и споделя нейния опит. Дайте й шанс :)
05.10.2013 19:26
2
даниела
даниела
по 6антаво обяснение от това не съм чела
05.10.2013 18:37
6
1
Покажи всички подкоментари