Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Изпуснали сте галетата.4с.л.захар не е ли малко на 1кг ябълки?Не се ли сиропира леко?
10.04.2023 22:47
1
2
1
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Захарта може да е на вкус в щрудела - някои не обичат много сладко, защото сортът ябълки също може да е сладък. Сиропирайте изстинал сладкиш с горещ сироп по желание
08.06.2023 17:14
Анонимен
Анонимен
След като се опече не се ли залива със сироп за да стоят бухнали
11.03.2023 17:42
1
3
1
Анонимен
Анонимен
Не е задължително, но може да го направите. Добра идея :)
15.03.2023 10:57
Анонимен
Анонимен
Аз не изцеждам ябълките и вместо масло подмазвам между две кори с четка олио.Не слагам грис,или галета.Пак става сочена и хубава баница.Разбира се захар и канела.За по бързо,ябълките обелени, на парчета разбивам с блендер.
17.02.2024 14:52
Анонимен
Анонимен
Аз го направих с галета , а следващия път със грис ,и стана по-хубав , по - пухкав
27.07.2023 13:13
5
1
Анонимен
Анонимен
Какъв е грамада на захарта и маслото
08.03.2023 16:35
1
1
Анонимен
Анонимен
125 г масло, 4 с л захар / 120 г/
08.10.2024 15:06
Анонимен
Анонимен
Чудесна рецепта! Получи се уникален вкус! Благодаря!
08.03.2023 16:07
4