Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Здравейте!
Не съм правила сирене до момента и не съм наясно, дали трябва да се свари предварително млякото?
08.12.2022 21:54
1
Анонимен
Анонимен
Рецептата е добра , но с малко допълнение,маята преди да се вложи в млякото се разрежда в чашка вода ,около една чаена чаша , защото ако сложите маята неразтворена , тя няма да подейства на цялото количество мляко...
28.11.2022 17:59
Анонимен
Анонимен
Не марината а саламура исках да напиша. А също и да попитам още нещо. Кога се притиска сиренето за да не става на топка?
20.11.2022 09:05
1
Покажи всички подкоментари
На Миро Фейсбука
На Миро Фейсбука
Може ли рецепта за марината, че в момента сме на пости да можем да си го запазим. Благодаря :)
19.11.2022 23:12
Анонимен
Анонимен
Браво на вас, само тази рецепта ползвам и винаги се получава, благодаря!
18.09.2022 15:15
Александрина
Александрина
Здравейте, понеже искам да направя рецептата, някой може ли да ми каже горе долу колко количество сирене излиза от 2 литра мляко? Благодаря предварително!
01.07.2022 15:10
1
4
Покажи всички подкоментари
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Приготвих сиренето и е чудесно!
На шишенцето на моята мая пишеше ,че се слага от 3 до 5 капкиза литър мляко, затова се съобразих с тези указания.
Ползвах домашно мляко и това ме забави, защото го варих и после чаках да изстине.
Имам калъпи, които са за точно два литра мляко и се слага да се отцежда в тях, заедно с тензуха. Получи се една хубава питка домашно сиренце.
Благодаря.
27.04.2021 17:29
2
1
Покажи всички подкоментари
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Подробно и точно обяснена рецепта. Чудесно домашно приготвено сиренце! Благодаря!
18.03.2021 11:35
7
1
Покажи всички подкоментари