Тази рецепта коментираха

Анонимен
някой
някой
400г захар? и червен пипер?
08.11.2015 16:01
2
Радина
Радина
Известно е и като "асчак" или "ахчак"
15.08.2014 22:46
2
Йорданка Христова
Йорданка Христова
На места го наричат "катък" и е много вкусен с печени чушки
11.02.2014 18:06
1
DEQN
DEQN
Значи най-точно се среща където се гледат овце, т.е. в цяла България, за да не се спори!Но се нарича крокмач, а това може да е нещо друго.
21.12.2013 19:21
ivan
ivan
кутмача няма нищо общос таз рецепта
кутмача се прави само с мляко овче и то края на лятото когато се згъстява млякото на овцете след като са пуснали кочовете да ги загонват и се прави на водна баня с щипка сол и непрекъснато бъркане като не се позволява да завира водата до згъстяване на млякото и по лъжицата почват да остават следи от топчета от млякото атова яица това захар масло препържено пълни глупости ИЗМИСЛИЦИ НА НЯКОИ САМОЗВАНЕЦ и кутмача е пазпространен повечето в софииско и на места го знаят като КРУКМАЧ
21.12.2013 15:07
10
1
Покажи всички подкоментари