прилича на френска селска торта, много апетитно :)
28.02.2016 17:31
ани
Ама хич не обичам каот няма грамаж на брашното,меко и рядко тесто са разлини неща!!!!!!!!
12.02.2016 04:28
6
Наталиа Петрова
Аз го приготвям не с конфитюр, а със сладко с цели плодчета.
20.01.2016 08:44
Рони
Ами четете внимателно рецептата и ще видите къде е содата!!!!
19.12.2013 13:07
2
Л.Павлова
Щом конфитюрът се разбива със содата, някой ще ми обясни ли защо в продуктите няма грамажа на содата и изобщо сода???
На мен ми стана интересно какъв е този кекс без сода или бакпулвре...
На мен ми стана интересно какъв е този кекс без сода или бакпулвре...