Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
А можете ли да ми обясните как се прави истинско сирене което трябва да престои в саламура за да "узрее" по скоро да протече процес като ферментация.Ще съм ви много благодарна.
21.05.2023 12:40
1
2
Людмила
Людмила
Драги анонимен, ако бяхте видели количествата в рецептата щяхте да разберете, че става дума за малко като количество домашно сирене, което ще се изяде от едно семейство твърде бързо и не говорим за трайно осоляване. Посолява се на вкус, съхранява се в хладилника, не се прави саламура, няма нужда. Смятам, че всеки, който иска да опита в домашни условия ще се справи.
16.02.2023 16:50
1
6
1
Анонимен
Анонимен
Аз зададох конкретен въпрос . Ясно ми е ,че давате рецепта за малко количество сирене което ще се изяде бързо. Питам ви можете ли да обясните как да си приготвя истинско узряло сирене,което съответно трябва да отлежи определено време.
21.05.2023 22:26